Morberg korv stroganoff  

  Morberg korv stroganoff INGREDIENSER
500 g falukorv
2 st gula lökar
2 msk smör
3 msk tomatpuré
1 msk paprikapulver
1 krm kumminfrön
2 st lagerblad
1 dl köttbuljong
2 dl kaffegrädde
salt och nymalen peppar

GÖR SÅ HÄR
1) Skär korven i centimetertjocka stavar. Skala och hacka löken. Fräs korv och lök i smör i en stor stekpanna.
2) Rör ner tomatpuré, paprikapulver, kummin och lagerblad och sjud i ytterligare några minuter.
3) Späd med buljongen och grädden. Låt sjuda tills såsen är smidig och simmig - inte för tunn och inte för stabbig. Smaka av med salt och peppar.

Servera med kokt ris och en klick gräddfil.



  Kategori Middag/korv  
  Upplagd 2016-09-05 18:43 (2019-10-15 12:24)  
  Direktlänk www.famaxe.se/recept/r20.htm  
  Skapad 2019-10-15 12:27