Rosa fisk med pasta
 
Rosa fisk med pasta

INGREDIENSER
400 g torskfilé
1 gul lök
1-2 vitlöksklyftor
1 msk smör
1 msk vetemjöl
2 1/2 dl mellangrädde
1 burk krossade tomater (400 g)
1 hönsbuljongtärning eller fiskbuljongtärning
1/2 tsk salt
1 krm vitpeppar
1-2 tsk oregano

GÖR SÅ HÄR
1) Skär fisken i bitar.
2) Fräs löken.
3) Vispa ut grädden med mjölet.
4) Rör i grädde, tomater, buljongtärning, salt, peppar och oregano.
5) Koka upp och lägg i fisken och sjud ca 5-10 minuter.

Servera med nykokt pasta till.


  Kategori Middag/fisk  
  Upplagd 2016-09-05 19:44 (2019-10-15 12:26)  
  Direktlänk www.famaxe.se/recept/r22.htm  
  Skapad 2019-10-15 12:27