Limelax med ris
 
Limelax med ris

INGREDIENSER
500-600 g laxfilé, utan skinn och ben
1 tsk salt
1 krm grovstött vitpeppar
50 g rökt lax
rivet skal av en lime
2 msk hackad färsk basilika
2 dl crème fraiche

GÖR SÅ HÄR
1) Lägg laxfilén på ett stort ugnssäkert fat.
2) Krydda med salt och peppar.
3) Finhacka den rökta laxen.
4) Vänd ner lax, limeskal och basilika i crème fraichen.
5) Bred röran över laxfilén.
5) Stek i övre delen av ugnen ca 20 min på 200 grader.

Garnera med lime och färsk basilika, servera med ris eller potatis.


  Kategori Middag/fisk  
  Upplagd 2016-09-06 18:29 (2019-10-15 12:25)  
  Direktlänk www.famaxe.se/recept/r30.htm  
  Skapad 2019-10-15 12:27