Fransk gräslöksfisk med ris  

  Fransk gräslöksfisk med ris INGREDIENSER
500 g torskfilé, eller Sej
2 st tomater
2 dl crème fraiche
1 dl mjölk
1 fiskbuljongtärning
1 msk fransk senap
gräslök

GÖR SÅ HÄR
1) Hacka gräslöken och skär fisken i bitar.
2) Dela tomaterna i halvor, kärna ur och skär i bitar.
3) Vispa ihop crème fraiche, mjölk, buljongtärningar, gräslök och senap i en traktörpanna. Låt koka ihop.
4) Lägg i fisken och låt allt sjuda på svag värme i ca 4-5 minuter.
5) Lägg i tomaterna och låt dem bli varma.

Servera med ris eller potatis.



  Kategori Middag/fisk  
  Upplagd 2016-09-06 18:37 (2019-10-15 12:24)  
  Direktlänk www.famaxe.se/recept/r31.htm  
  Skapad 2019-10-15 12:27