Julsill
 
Julsill

En krämig och god sill med klassiska kryddor

INGREDIENSER
1 burk inläggningssill, 4 filéer ca 210 gram
1 rödlök
2 dl gräddfil
1 msk senap
1/2 dl hackad dill
2 tsk socker
2 krm krossad kryddpeppar
1 krm krossad svartpeppar

GÖR SÅ HÄR
1) Skölj sillen i burken, låt den sen ligga på tork på papper en stund.
2) Skala och hacka löken.
3) Rör ihop alla ingredienser till såsen.
4) Klipp/skär sillen i biter och blanda sill och sås.

Ställ i kylen för att mogna i ca 1 dygn före servering.
Hållbar 1 vecka i kyl.


  Kategori Sill  
  Upplagd 2007-05-31 22:49 (2018-12-22 15:01)  
  Direktlänk www.famaxe.se/recept/r6.htm  
  Skapad 2018-12-22 15:13