Rödspätta med potatis
 
Rödspätta med potatis

INGREDIENSER
500 g rödspättafilé(er)
2 st ägg
2 dl ströbröd
salt och peppar
smör

GÖR SÅ HÄR
1) Skala och koka potatisen i saltat vatten. Sätt ugnen på 100 grader.
2) Knäck äggen i en djup tallrik och vispa ihop med en gaffel. Häll ströbröd på en flat tallrik.
3) Salta och peppra fisken, vänd dem sen i äggen och sedan i ströbrödet.
4) Hetta upp en stekpanna med olja och smör och stek fiskbitarna på båda sidor tills de får en fin gyllenbrun stekyta.
5) Lägg över fisken i en ugnsfast form och sätt in i ugnen så att de håller värmen.

Här finns en sås som passar utmärkt till fisken!


  Kategori Middag/fisk  
  Upplagd 2017-05-10 19:59 (2019-10-15 12:26)  
  Direktlänk www.famaxe.se/recept/r64.htm  
  Skapad 2019-10-15 12:27