Vegetarisk pasta carbonara  

  Vegetarisk pasta carbonara INGREDIENSER
4 portioner färsk pasta
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
250 g champinjoner
65 g spenat
1 burk soltorkade tomater, 200 g
3 äggulor
2 1/2 dl matlagningsgrädde
1 dl crème fraiche
Salt och peppar

GÖR SÅ HÄR
1) Koka pastan enligt anvisningar.
2) Skala och finhacka löken och vitlöken, skiva svampen och soltorkade tomater.
3) Fräs svamp, lök och vitlök i en stekpanna tills de får färg.
4) Tillsätt soltorkade tomater och spenat, låt steka en liten stund till.
5) Häll på grädden och crème fraiche.
6) Låt allt koka upp i stekpannan, smaka av med salt och peppar. Låt det sen puttra till såsen är lagom krämig.
7) Lägg i äggulorna på slutet och rör om.


  Kategori Middag/vegetarisk  
  Upplagd 2018-09-08 20:04 (2019-10-13 20:39)  
  Direktlänk www.famaxe.se/recept/r82.htm  
  Skapad 2019-10-13 20:45